I morgon flyttar jag hem:)

image
Som jag ska njuta av att flytta hem till La Morera i morgon!
Hotellfrukostar, städning och all annan service förbleknar snabbt i jämförelse med det egna hemmet i just La Morera. Sola på den egna terassen, gå ner till poolen, promenera längs med stranden.. Åka in till Gamla stan, promenera i gränderna och kolla lite i alla olika butiker. Ska ju hitta några inredningsdetaljer till kontoret på Lotus så att trivselfaktorn ökar.

I kväll däremot ska jag bara vara och det här på hotellet. Har ju haft lite möten under dagen så nu är det vila, lugn & ro som gäller. Ska fortsätta läsa tidningarna jag fick på Aller förlaget – speciellt en bild & rubrik som fastnat, ska bli intressant att läsa artikeln.
image
Cool & duktig är hon Jenny Strömstedt tycker jag, och befriande att en 40+ uttrycker sig så. Nu är jag ju mer än 40+ men på något konstigt oförklarligt sett får jag av rubriken någon bra känsla & energi.

Har inte varit i det rätta ”moodet” att skriva min 50 things och mål idag, det får vänta till i morgon när jag är hemma och kan sitta i soffan på altanen och lyssna på vågorna. Då kommer både ”moodet” & modet att infinna sig tror jag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.