Älskar bröllop..

image
Har säkert skrivit om det förut men finns det något finare & vackrare än bröllop? I augusti är det dags för mig att för första gången på flera år gå på bröllop. Nog för att jag har klänningar så att det räcker men såg en i ett skyltfönster i Gamla Stan som det kanske är värt att kasta ett extra öga på.. Är ju som sagt väldigt sällan jag går på bröllop och då kanske man skulle unna sig att slå till på en ny fin klänning.. Jag har ju oxå ett väldigt udda uppdrag på det här bröllopet.. Jag ska flirta med prästen, bara för att visa att det är OK att flirta med präster. Jag vet inte om det kommer bli någon succé direkt, det var ju inte direkt igår jag flirtade över huvudtaget men jag har ju lovat så jag får väl ge det ett försök. Jag är tyvärr inte säker på att någon av singel tjejerna kommer att fatta vad jag håller på med och följa mitt exempel men då länge man i alla fall försökt göra sitt bästa måste man väl anse löftet uppfyllt.

Kommer nog ha lite svårt att klara av det på ett trovärdigt sätt både utifrån min brist på flirt erfarenhet men även för att jag känt prästen i fråga i typ 20 år. Ja ja,vi får se hur det går både för mig & för prästen:)

Har för,första gången på veckor slagit på TV:n, någon golftävling med spanska kommentatorer men hör något svenskt namn då och då så kanske man skulle försöka hänga med lite. Eller så,struntar jag i det, tar en iskall Coca-Cola och läser lite..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.