Vilat..

image
Har vilat precis hela dagen! Det enda jag gjort är att svarat på några korta meddelanden ang Allsången på Fredriksborg som startar nästa måndag, i övrigt ingenting. Kan knappt tro det är sant men väldigt behagligt har det varit.

Tillbringade knappa två timmar i solstolen sen kände jag att det räckte. Varmt och eftersom man inte varit i solen på ett tag så tar den rejält. Missade inte solskyddsfaktor i dag så jag ser absolut inte ut som nykokt kräfta som tur är. Läste sedan lite och hur det nu kunde vara möjligt så slumrade jag till en stund. Har med andra ord ett ganska stort behov av att både vila och sova i kapp får man anta.

Nu är det slut på vilan en stund, sitter på en bänk vid hotellentren och väntar på att bli hämtad. Ska iväg på ett möte med Lotus teamet. Blir nog inget långvarigt möte idag – de har varit igång hela dagen med klienter och visat lägenheter. Så himla roligt att det sakta men säkert börjar rulla nu (peppar peppar).

Ser att mina fötter och tår behöver lite omvårdnad, det får jag se till att fixa med ikväll.
Borde nog egentligen boka in mig på hotellets SPA och göra en riktigt pedikyr, ska kolla upp det när jag kommer tillbaka.

Börjar tröttna på att bo i kappsäck – har ju inte varit någon ide att packa upp allt, så jag längtar till på onsdag när jag flyttar hem igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.