Sovit som en stock..

..och många timmar dessutom. Riktigt utvilad nu med andra ord. Har ätit en rejäl frukost men det känns alltid lite sådär att sitta själv. Jag har någon slags ”hang up” när det gäller att sitta ensam och äta. Tror alltid att alla ska titta på en och tycka synd om en som ”måste” sitta där alldeles ensam. Säkert ingen som vare sig ens märker det eller överhuvudtaget tänker på det, förutom jag då..

image
Nu ska jag ta mig ner och lägga mig i en solstol, inte på stranden förvisso utan vid poolen. Har bestämt mig för en tre timmars gräns och den ska jag hålla. Vill ju undvika att se ut som ett russin om några år. Sedan tycker jag dessutom att det inte är så skönt att ligga längre än så, förr om åren kunde man ligga hur många timmar som helst och ”pressa” i solen men nu pallar man inte riktigt med det längre.

På onsdag ”flyttar” jag hem igen till lägenheten och det ska bli så skönt. Även om det är trevligt och bekvämt att bo på hotell och få frukosten serverad etc så ligger det väldigt mycket i det gamla ordspråket ”Borta bra men hemma bäst”

Nu mot solstolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.