Solen tar..

Slarvade lite med att smörja in mig med solskyddsfaktor idag, har inte bränt mig men är lite väl röd kan man nog säga. Får skärpa mig i morgon annars finns det nog risk för att jag ser ut som en nykokt kräfta. I morgon tänkte jag efter att ha ätit en lång frukost med omelett, frukt & goda juicer inta ”pool position” och bara ligga och njuta av solen och värmen i alla fall i fyra timmar. På kvällen runt 18.00 har vi möte på Lotus och innan dess hade jag tänkt hinna med en sväng in till Gamla stan för att se om jag kan hitta några fina saker till mitt kontor. Kontoret är jättefint men lite väl stelt & opersonligt så det måste piffas till med lite personliga saker så kommer det att bli precis perfekt. En elefant är ett måste till exempel och så lite andra grejer, vi får se vad jag hittar helt enkelt.

image
Det här är väl ända dagens bästa citat, passar mig perfekt som har sådan åldernoja. 50-årskrisen har nu sedan länge nått sin kulmen och avtar mer och mer men den finns fortfarande kvar och gnager men det är ju så korkat för jag kan inte göra något åt det så då får jag helt enkelt ta till mig devisen ovan och leva efter den varje dag:)

Man blir ju inte yngre av att gå omkring och tycka att man är ”gammal”, nej dags att släppa det och börja fokusera på att se till att göra saker som ger en energi, ta hand om sig själv bättre både vad gäller kropp & själ och helt enkelt bara låta bli att tänka på om man är 40, 50 eller 60 år..
Är det inte så att om man låter bli att fira sina födelsedagar så händer dom inte, tror bestämt att det är så..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.