Nu skäms jag nästan..

image
Det här otroligt gulliga hotellet i Gamla stan som jag bor på är jättebra. Fina rum, supertrevlig personal MEN takterrassen där man har möjlighet att sola har ingen solstolar eller solsängar utan bara vanliga stolar i något plastlikanande material. Rummer har heller ingen balkong och frukosten är väldigt kontinental, dvs them kaffe, juice, croisanter och ungefär där slutar det. Nu kommer vi till avdelningen I-landsproblem.. Jag vill ju vara här för att kunna ligga i en solstol, ta ett dopp i poolen och inte minst äta de där underbara hotellfrukostarna. Det är mycket mer värt för mig än själva rummet. Bara att inse att det var ett korkat beslut att boka in sig på ett hotell i Gamla Stan. Då har man två alternativ:
1. Bor kvar och får det inte lika bra som man önskat under sin semester
2. Letar upp ett annat hotell och bokar om.

Jag valde variant två så i morgon förmiddag tar jag mitt pick och pack och flyttar till ett hotell med STOR frukost, STOR pool och massor av solsängar..
image

image

Inte gångavstånd till stan men det behöver jag inte, jag är ju här för att ligga i en solstol och vila..
image

SPA har dom oxå så man kanske skulle ta och göra lite av den där renoveringen jag pratat så mycket om.. Sista minuten pris dealade jag till mig så det blev inte särskilt dyrt men kommer garanterat vara värt varenda krona..

Nu ska jag bege mig till mig middagen på Villa Tiberio..

Kram

En reaktion på ”Nu skäms jag nästan..”

  1. Klokt – tycker livet är för kort och viktigt för att inte leverera det man behöver. Gå du all in i spat. Kan göra underverk för såväl kropp som själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.