Hur trött kan man vara..

Kom inte en rad i den där boken i går men somnade inte riktigt heller.. Somnade väl kring 01.30 och vaknade av att telefonen ringde vid 11.00. Herr Uggla, släng dig i väggen, jag kommer aldrig bli morgonpigg..

image
Har stannat kvar i sängen och njutit bara för att jag kan stanna kvar i sängen, inga måsten. Jag måste inte sola, jag måste inte göra vare sig det ena eller det andra..

Det jag inte måste men vill är att ta en powerwalk, vill att det ska plinga till i T & M:s mobiler:)

image
Av olika rutiga och randiga skäl bor jag på hotell hör i Marbella några dagar… Det här är gatan jag bor på, nära till allt och med takterass. Ingen pool dock men det kan man ju klara sig utan i några dagar.. Hotellet har bara 7 rum så det är mindre än Fredriksborg.. Det är nyttigt att bo på andra hotell ibland så att man kan se om de gör något bra som man kan ta med sig..

image
Min powerwalk ska dock inte ske i Gamla stan utan längs med den grymt långa strandpromenaden med havet intill och allt man kan önska sig av en perfekt powerwalk. Men innan jag gör det så ska jag faktiskt sträcka på mig som en äkta katt och ta och läsa några kapitel av den där boken. Jag vet att jag borde gå till takterrassen men nu är själva poängen med mina få dagar här på hotellet att det finns inga ”borde” & måsten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.