Snart så..

image
I morgon kväll bär det av mot lite semester! Det började ju bra med det eftersom jag redan på fredag måste till Marbella kontoret för att prata igenom både annonsering de kommande halvåret och ett förslag Lucia har ang våra objektsbeskrivningar i fönstret.. Men får se till att det inte tar hela dagen.

image
Har ju skaffat mig två kompisar på Runkeeper, får ångest när det plingar till att de varit ute och sprungit eller power Walkat när jag inte tagit typ ett enda steg. Får bli STOR ändring på det nu under semestern, nu är de minsann de som ska få ångest över att det plingar i deras telefoner. Ska börja med att gå till kontoret på fredag.. Kommer väl komma fram helt slut och gå med på precis vad som helst:) Men nu har jag bestämt mig, jag ska komma igång. För vilken gång i ordningen jag bestämt mig för att komma i gång väljer jag att förtränga..

image
Bara dessa tre ord gör mig glad,tacksam och välmående. Frukost varje dag, promenader och viloläge – jag kommer komma hem som en ny människa!

image
Mina ögonfransar och ögonbryn hann jag inte med under Stockholms vistelsen. Måste ta tag i alla fall ögonbrynen i Maebella och hoppas på det bästa. Allt är bättre ån nuläget där jag blir mer och mer lik Håkan Juholt för varje dag som går. Inget drömscenario direkt.. Får gå förbi salongen på vägen till kontoret på fredag och beställa tid, de kommer inse att det är en nödsituation och ge mig tid snabbt tror jag..
Naglarna kan jag fortsätta sköta själv, de har återhämtat sug rätt bra faktiskt.

I morgon ska jag jobba lite med Tom och sedan tillsammans med Figge ha ett möte med Aller Media innan Pappa & jag åker iväg till Arlanda med första stopp pass-polisen.

Nu läsa lite, sedan sova & upp vid 08.00 för att hinna med allt imorgon utan att känna stress och komma till Arlanda med andan i halsen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.