#hardwork..

image
Vilken rivstart på veckan. Sov rätt soppigt i natt men vaknade strax efter 08.00 och har har kört på som en jag vet inte vad.
Överstrykningspennan används flitigt idag:) Har bara fullständigt super bestämt att slaviskt jobba i kapp och beta av punkt efter punkt efter punkt..

image
Det här är veckans motto helt enkelt efter en upp och nervänd och jobbig vecka förra veckan. Allt handlar om att tro på det tillräckligt mycket så kommer det säkert slå in..

Måste kolla upp hur jag ska hantera alla jäkla spam kommentarer som kommer till min lilla blogg. En normal dag har jag över 50 kommentarer som är ren reklam och tar en massa tid att rensa. Om det inte går att göra något åt det får man väl stänga ner kommentarsfältet vilket skulle vara tråkigt..

image
Var bara tvungen att dela med mig sv den här otroligt vackra bilden av Kalmar Slott, hur fint är det inte? Man får ju nästan lust att flytta till Kalmar bara för att få jobba i detta vackra slott men då tror jag Begic & Lotta kastar ut mig rätt snabbt så jag får nog hålla mig till originalplanen.. Men frestad blir man:)

Snart iväg för att kopiera nycklar, kompletta med lite blominköp och äta ”drunch” – jag kör inte med kombinerad frukost och lunch utan kombinerad frukost & middag. Hatar att laga mat till mig själv..

Kram

4 reaktioner på ”#hardwork..”

  1. Kan du bara inte lägga till verifieringsruta (sådan där med svårläst text)? Då lär spammen minska…

    /Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.