Inga jordgubbar..

image
..kom på att jag inte ätit svenska jordgubbar någon gång i år och inga jordgubbar överhuvudtaget på midsommar. Får ta igen det i morgon, inte minst för att det är nyttigt, gott & absolut nödvändigt att äta svenska jordgubbar på sommaren..

Kom på att jag glömt visa min present.. Dålig vinkel på bilden men bättre än inget. Som jag sa så är det en love or hate väska och uppenbarligen tillhör jag den första kategorin för annars hade jag ju varit mer än korkad om jag köpt den..
image
Storleken framgår inte direkt av bilden men det är en rätt så liten handväska som man får plats med en del i men är inte väskan man slänger ner datorn och lite annat i. Perfekt för en kväll/middag ute och när man inte behöver släpa omkring massa saker som man gör alldeles för ofta..

Äter däremot något annat väldigt svenskt idag och som det var väldigt längesedan jag åt.. Marabou mjölkchoklad, är inte någon godisråtta precis men någongång ibland kan jag tycka att det är gott med lite godis. Infaller dock sällan och blir heller inga mängder när jag väl äter godis.. Tycker det är så himla sött det mesta. Har inget med åldern att göra, har alltid varit så..

Har sorterat bort alla högar med papper och fått till en hyfsad ordning. Nu återstår bara lite problematik med förvaring.. Garderober är inget som det flödar av i lägenheten. Måste få tag på sådana där boxar som tex IKEA har som man kan skjuta in under sängen för att skapa förvaring annars kommer jag aldrig få plats. Bortsett då från förvaringsbristen trivs jag redan riktigt bra i lägenheten även om jag självklart längtar tillbaka till Marbella.. Där har jag heller ingen brist på förvaring:)

Kram

2 reaktioner på ”Inga jordgubbar..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.