Midsommarnattens leende..

..var det kanske inte så mycket av igår. Denna midsommarafton kommer nog gå till historien som en av de mest udda.. Kände mig inte upplagd för något direkt midsommarfirande i går så jag var helt själv och kände det som vilken annan fredag som helst..

Var ju på kontoret i går några timmar och jobbade, gjorde ett gäng kalkylscenarios igår kväll medan ni andra åt sill & drack nubbar:) Gick igenom Analytics rapporter och annat så jag fick en hel del gjort. Hade ju även möte med Antonio advokaten, som superstressad kom en timme för sent efter någon förhandling där alla var italienare och skrek och grät om vartannat. Som hämtat ur en Maffiafilm från 60-talet var hans enda kommentar.
Hur som helst vi hade saker som måste på plats innan jag åker hem i dag så nöden har ingen lag..
image
Möte på café, Antonio handskriver dokumentet på spanska på ett papper från mitt To Do block, jag skriver på och hoppas att jag skriver på vad vi pratat om:) Kan bara hända i Spanien känns det som och har onekligen sin charm. Vi satt på det här caféet i sisådär 30 minuter – tror hans telefon ringde minst 10 gånger och helt plötsligt kändes mitt liv totalt ostressat. Bra med perspektiv ibland:)

Vaknade vid åtta-tiden av ett smattrande från telefonen, ett gäng whatsapps.. Behövde ändå gå upp så det var ok..
Vaknade till en otroligt vacker morgon och vill absolut inte åka hem egentligen..
image

Så lugnt, tyst & stilla. Det här är verkligen mitt paradis på jorden. Inte bara hemmet och den direkta omgivningen utan hela Marbella. Kan inte tänka mig någon bättre plats att bo på.
I dag på morgonen helt tomt på stranden, det enda som rör sig är några enstaka hurtbullar som tar sin dagliga morgonpromenad. Jag undrar när jag ska få till min egen disciplin så att det blir en naturlig DAGLIG vana. Det får bli från och med 7/9 – av ett särskilt skäl..

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.