En ovanlig midsommarafton..

..på många sätt..
Inget generellt firande alls i Marbella, vanlig arbetsdag, dåligt väder – hur ofta händer det i Marbella i slutet av juni?
Själv ska jag köpa mig en present – because I am worth it.. Tycker jag själv i alla fall.. Men vi får väl se om jag hittar något det brukar man ju aldrig göra när man bestämt sig för att köpa något. Men då får det bli så och en present får bli köpt när jag hittar något jag vill ha..

Är på kontoret nu, tar en sväng in till Puerto Banus och sedan tillbaka för möte med vår advokat, vet inte för vilken gång i ordningen den här veckan. Hur som helst så gjorde det ju inget att det inte blev någon solstol idag eftersom det är totalt igenmulet. Det minsta man kan säga är i alla fall att jag känner vår advokat vid det här laget.. Tur han är trevlig i alla fall:)

image
Shopping är bra mot allt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.