Första ”riktiga” dagen på kontoret..

image
I dag är det den första riktiga dagen på kontoret med det menar jag inte bara här för möten utan sitter vid mitt skrivbord och jobbar på riktigt:)

image
Inte för att jag kan kategorisera det under ”jobbkontot” men ska i dag verkligen se till att boka tid för naglarna, ögonfransarna och håret. It’s about time är en underdrift.. Måste oxå fixa ögonbrynen innan jag ser ut som Håkan Juholt och det ödet vill jag inte uppleva..

image
Längtar otroligt mycket efter Sigge, ska bli så härligt att få ”tillbaka” honom på söndag. Kommer krama sönder honom, när han väl spelat ut alla sina kort av missnöjdhet över att jag varit borta så länge. Han har haft det jättebra med Teresa & Zenon, ingen tvekan om det men det är ändå mig & T som är hans riktiga favoriter, no matter what..

Jaha, om man skulle ta och göra lite nytta då..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.