Ensam turist..

image
I kväll har jag varit en sann, äkta, ensam turist i min andra hemstad. Flanerat, funderat & tänkt.. Till och med varit så turistig att jag åt middag själv och det dessutom på Apelsintorget.. Ni fattar, hela konceptet ensam turist. Men det var så avkopplande och roingivande så tro inte för ett ögonblick att jag tyckte synd om mig själv..

Är rätt sliten efter gårdagens utekväll så strax ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag träffa Marianne för ett inredningsuppdrag och sedan åka till kontoret (Lotus).
Kvällen i morgon går i lite mer sociala tecken, träffa en vännina med lite annat folk så det blir säkert trevligt. Den där solstolen verkar jag aldrig komna till, får väl bli på fredag helt enkelt..

image
Fredag är ju midsommarafton men det är inget som firas här överhuvudtaget. Men man är ju trots allt svensk så vi svenskar kommer nog fira det:) Eller så tillägnar jag fredagen helt och hållet åt solstolen och egentid, vi får se, det beror på vad jag känner för på fredag helt enkelt. Åker ju tillbaka till Stockholm på lördag. Tro det eller ej, men nu har jag bokat tid för införskaffande av både pass och internationellt ID, bara en sådan sak. Pappa måste hänga med så att han kan intyga att jag är jag.. Kommer kännas rätt skönt att ha det på plats så jag slipper vara ”nervös” över att bli stoppad när jag ska flyga tillbaka igen i juli. Att någon skulle fråga om leg på systemet är ju knappast något jag behöver oroa mig över:) Är inte där så ofta heller, kan inte ens minnas när jag var på ett systembolag sist.

Nu har vi oxå klart med först gästartisten på vår Allsång på Fredriksborg. Thomas di Leva – har precis skickat ett bekräftelsemail till honom och utan att avslöja mailadressen så kan jag säga att den känns väldigt mycket just Thomas di Leva..

Nu ska jag vattna mina växter och sedan stupa i säng:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.