Lång dag..igen

Började morgonen med ett gäng telefonsamtal på hotellrummet. Tiden flög iväg och helt plötsligt och enligt min uppfattning ”out of the Blue” så ringde Antonio och var klar i rätten och stod redo att åka i receptionen. Inte mycket till sightseeing för min del med andra ord i Madrid. Har lyckats se några viktiga byggnader, dock av ren tur för att vi körde förbi dem.

Iväg igen nu mot Cascaris, en bilresa på typ 2,5 timme. Där möte med Betatrize & Ceasar som äger området vi bor i. Utan att gå in på några detaljer kan mötet beskrivas:
1. Trevlig inledning
2. Förrätt nr 1 kom in och vi började diskutera affärer
3. Vi kom fram till att vi stod väldigt långt ifrån varandra
4. Förrätt 2 kom in och vi hade inte närmat oss en millimeter så jag sa att ok då avbryter vi lunchmötet.
5. Då vände det, som vanligt med spanjorer..

Allt är inte klart ännu men so far so good.
I bilen direkt efter berättade Antinio att han fick en lättare panikattack när jag skulle avbryta mötet och lunchen vid förrätt två, främst för att han var så hungrig och tyckte att jag kunde väntat med hotet till förrätt 4 i allafall. Nu hade jag tur och han oxå eftersom det blev en total vändning i diskussionen efter hotet.
Mot alla odds så var det min ständige kombattant Beatraiz som såg till att det löste sig genom att ”gå på min linje”

To be continued..

Lång bilresa hem igen på sisådär 5 timmar så nu har jag åkt bil i 14 timmar sedan i går kl 16.30. Har i alla fall fått se mycket av Spanien..
Mängder av olivodlingar
image

Mängder av solrosodlingar
image

Konstiga inköpsställen..
image
På den här macken in the middle of nowhere hittade jag en jättefin urna som kostade typ ingenting – garanterat första gången jag köper en inredningsdetalj på en bensinstation.

På hemvägen körde vi över Ronda, alla bilder är av usel kvalitet jag vet men jag har tagit dem samtidigt som vi kört..
image

image

image

Nu en iskall Coca-Cola, sedan en dusch återkommer nog med lite mer bloggande för kan inte gå direkt och lägga mig efter den här långa bilresan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.