Oväntade tatueringar & annat..

image
I styrelsen för den finska koncern som Finska staten äger sitter en representant för typ ”näringslivsministern” med som bevakar ägaren, dvs statens intressen.
Jag har tyckt att det kanske inte är helt passande att ha en Pippi tatuering på armen, eller en tatuering överhuvudtaget som styrelseledamot i den här koncernen. Har med andra ord långärmat på mig på dessa möten..

I går råkade tröjans ärm glida upp lite så att just statens representant fick syn på min tatuering.. Får jag se sa han, nej sa jag. För att göra en lång historia kort visade det sig att vi utbytte hemligheter lite senare i går.. Han fick se Pippi och elefanten och jag fick se hans två tatueringar som han precis som jag är noga med att dölja i vissa sammanhang. Alla mina fördomar kom på skam. ”Utbyte” av hemliga tatueringar och ett riktigt intressant samtal – i bland blir man överraskad & tur är väl det:) Var det skedde behåller jag för själv även om det hela var helt odramatiskt..

image
Dags att åka iväg och ta hand om kropp och själ som är då trötta.. Promenader, mat och energigivande saker/aktiviteter är ordinationen jag fått.
image
Solstol, strand, terass, pool & solbränna så att man som målsättning kan ha att se ut så här (drömma kan man ju alltid)
image

Drömmer man inte så uppnår man heller inte speciellt mycket..
Apropå uppnå på drygt 48 timmar har vi närmare 400 likes på
Slottsrestaurangen Kalmar:) Kul att så många valt att gilla, tyder på stort intresse och förhoppningsvis även en bra verksamhet försäljningsmässigt sett.. Två månader to go och i helgen börjar vi berättelsen på Facebook så att man kan följa arbetet fram till invigningen och självklart även efter den.

Inbjudningskorten till den officiella invigningen är nu utformade, det jobbas på gästlistan och en MASSA andra saker.
Själv kommer jag jobba med FB och hemsidan nästa vecka..
Planen är att lansera hemsidan innan juli semestrarna kickar igång så gott om tid hat jag inte..

Nej, nu ska jag ta och försöka få lite skönhetssömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.