”Känn ingen sorg för mig Göteborg”

image
Sitter på tåget mot Göteborg för styrelsemöte i 1,5 dag. Förlåt alla som bor i Göteborg, men om man bortser från de vackra västkustorterna så gillar jag inte Göteborg. Så att få åka tillbaka till Stockholm igen i morgon = lycka.

image
Passerade precis Skövde, kan ju inte påstå att det ser så himla kul ut men är kanske jättetrevligt och fint bakom bilden:)

Såg även Magnus Carlsons inlägg på FB att han sitter på tåget efter mig för en spelning Weeping Willows & Lars Winnerbäck på Trädgården ikväll. Shit att man har styrelsemiddag ikväll och konserten startar redan 19.30:( Hade annars varit ett riktigt energitillskott att se/höra den spelningen ikväll..)

Energi får man även av att träffa Carina, min svenska styrelsekollega så det blir bra ändå. Hon är en fantastisk kvinna på alla sätt och vis och har blivit en riktigt god och sann vän. Ibland hittar man vänner där man aldrig tror att man ska hitta dem:)

Nu är det ett havererat godståg, kan man någonsin åka tåg utan att det blir stopp och förseningar någonstans? Hoppas jag hinner fram i tid.. Men det rullar på så det ska nog gå bra..
Peppar peppar..

Kram

2 reaktioner på ””Känn ingen sorg för mig Göteborg””

  1. Är det möjligen fantastiska Carina H på chipsföretaget som du refererar till? Gillar henne mycket, vi har suttit i Li:s styrelse ihop. Om det ör DEN Carina så får du hälsa från mig.

    1. Hej!
      Nej, det är en helt annan Carina som har en totalt annorlunda profil jämfört med mig. Dramatens styrelse mm mycket kultur etc. Otroligt spännande att möta och bli god vän med människor från helt andra nätverk/cirklar.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.