Naglar Naglar & Naglar..

image
Undrar hur mycket tid man lägger på att fixa sina naglar.. För mycket! Nu är det jag som ska se till att införskaffa ett Shellack set från Linda Vista,så att jag sparar massa tid..
I-landsproblem är väl ett understatement..

image
Supersnygg kjol, men dessvärre har man passerat bäst före datum när det gäller att ha så korta kjolar:( Har fortfarande lite svårt att anpassa mig och klär mig kanske lite för ”ungt” ibland men det får jag ta och strunta i eftersom det är kläder jag tycker om och trivs i så får väl en och annan störa sig om det är så. Men när det gäller snickarbyxorna så måste jag säga att det är min baggy vartiant jag kommer använda i sommar, både snyggare och mer bekväma..

Apropå bekvämt – hur skönt ser det inte ut att ligga här en hel kväll och läsa magasin och någon bra bok..
image
Skulle kunna ligga här i evigheters evighet och bara njuta – det är vad jag tror, i själva verket skulle jag komma på ungefär 20 st ”jag ska bara” i timmen men ändå tiden där emellan skulle vara rätt vilsam och trevlig om man säger så..

I morgon ska jag åka ut till Fredriksborg – hurra! Kommer ta massa bilder för det kommer vara så fint. I nya sovrummet har jag två tavellister med 7 fotoramar, dessa ska jag sätta i bilder i som jag tagit tagit själv och på miljöer som får mig att må bra. Bra sätt att vakna och slå upp ögonen och mötas av trivsamma miljöbilder. Fredriksborg & Marbella kommer garanterat platsa i några av ramarna..

image
I morgon spikar vi loggan till Slottsrestaurangen Kalmar och till helgen tänkte jag lägga upp en FB sida med samma upplägg som Fredriksborg.. Så håll utkik:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.