En räv bakom örat..

image
..eller två är aldrig fel att ha i affärssammanhang då främst i förhandlingar.. Nästa vecka är det dags för en förhandling och då ska jag garanterat ha en räv bakom varje öra..

image
I dag var det fullt med studentbilar som körde runt Karlplan, mina nygamla kvarter, hade de inte förbjudit dem? De var dock rätt så skötsamma så det kändes mest som trevlig traditionell sommar feeling. Måste komma ihåg att läsa på om den där distansutbildningen jag av misstag anmälde mig till nästa vecka:)

image
Något annat som är kul är att vi i sommar, varje måndag i juli, kommer att köra Allsång på Fredriksborg med Gabriel Fors. Tror det kommer bli hur bra som helst, både för att Gabriel är grym och för att Allsång passar perfekt på Fredriksborg i dess underbara miljö. Så missa inte det i sommar!

image
Nej, jag inte utökat antalet tatueringar men det här är lätt att glömma..så kom ihåg det varje dag mina kära vänner.

Nu gå igenom mailloggen – hörs lite senare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.