Ibland är man lite väl snabb..

Back home efter mötet med Antonio, det gick bra. Mötet skulle börja 10.30 vi är i Spanien så det började 11.05 men var å andra sidan så effektivt att det inte spelade någon roll.

image
I bland är jag lite väl snabb kan jag lugnt konstatera, skickade i morse i en vad jag trodde var intresse anmälan för mer info om en utbildning. Det var det inte, det var en bindande anmälan. Så nu blir det till att plugga lite på distans i höst, var ju inte i går om man säger så..
Får läsa igenom ordentligt annars kanske det är bättre att någon annan i vårt team tar min plats, to be decided, börjar ändå inte förrän i augusti.

Bortsett från min strandpromenad i eftermiddag med Emile så ska vi vara hemma hela dagen, mesta tiden på terassen för vädret är underbart. Kan nu oxå ta av mig min långärmade tunika jag hade på mig på mötet, det är inte i alla sammanhang Pippi kommer till sin rött enligt vissa..

image
Minst en timmes promenad får det bli i dag känner jag. Men innan den kanske kanske ett kort stopp på
image
för att köpa några kuddar till soffgruppen på den övre altanen, behövs helt enkelt lite färg för att jag ska känna mig 100 nöjd. Eller så tar vi det nästa gång vi kommer ner om tre veckor. Middag hemma blir det hur som helst så att vi kan packa i lugn och ro utan stress så att man får med sig fel saker. Har ju hänt på en och två gånger om man säger så..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.