Tiden flyger..

image
Efter mötet med advokat Antonio så har vi fart runt lite, när man är nere en vecka så här så tenderar det alltid till att bli en jäkla massa ärenden som måste fixas och möten som ska avklaras. Har inte hunnit tillbringa mer än några timmar i solstolen tyvärr. Den enda dagen som jag verkligen hade tid så var vädergudarna inte på min sida utan då skulle det givetvis regna..

Nu är klockan åtta och det är 20 grader i skuggan och precis hur varmt som helt i solen.. Vi ska ta en snabb sväng in till Gamla stan och äta något enkelt.. Pedro & Emile från Lotus gick precis, de har varit här på möte i några timmar. Allt går i ett helt enkelt.

image
Några av Tradera objekten stängdes i dag vid 16-tiden, inte allas lika nöjd som förra gången.. Men man kan inte lyckas jämt – bara att gilla läget och skicka iväg trots att några av dem gjort ett riktigt riktigt kap..

Nix, nu på med skorna och iväg till Gamla stan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.