One day to go..

image
Tog en sväng in till Marbella och Gamla stan. Fönstershoppade lite och bara njöt av atmosfär och värme..
Passerade den fina parken på vägen från parkeringsgaraget till Gamla stan med fontänen som skiftar i olika färger..
image

image

Middag åt vi på restaurangen på taket, vet inte hur många gånger vi varit där men det är så mysigt, gott och billigt. Dessutom är personalen helt underbar, ingen turistfälla direkt de kan inte ens engelska:
image

I morgon är sista dagen innan hemfärd och det vanliga problemet uppstår. Vad ska man packa med sig.. Även om jag har kläder på alla tre ställen vi bor på så är det alltid några favoriter som åker med runt överallt.. Den här gången ska vi ju vara i Sverige i tre veckor. Direkt vi landar kommer jag sätta mig i bilen med Figge och åka ner till Kalmar så då får det räcka med att åka med ett välfyllt handbagage.. Tar ju några timmar att åka bil till Kalmar från Arlanda så skönt att slippa vänta på bagage och vill inte komma dragandes med en överfylld resväska till Kalmar. Får packa en resväska som T får ta med hem tillsammans med sin egen. Kommer hem igen på torsdag kväll och fredagen är det lunch med Annika T och sedan packning av det viktigaste första lasset in till stan. Packar ihop det viktigaste fredag och lördag och flyttar nog in till stan på lördag eftermiddag kväll. Fortsätter sedan att packa nästa vecka så att vi är klara till nästa helg. Inga möbler ska ju med den här vändan men det är ändå alltid så mycket mer än man tror att packa ihop.. Lyckoelefanter till exempel och papper i all oändlighet och så kläder och skor såklart. Flytta är verkligen inget som platsar på Topp 10 listan men när man väl är klar så är det skönt..

Ska bli härligt att bo i stan, även om det nog inte blir så mycket över sommaren. Lägenheten har i alla fall balkong så helt instängd blir man inte om man nu är där när det är som varmast:)

Innan det är dags att börja packa så ska jag iväg på mötet med Antonio och hinna sola lite. Packningen får bli i morgon kväll så ingen utgång i morgon kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.