Himmel & Pannkaka

image
Det här mina kära vänner är ett foto av himlen i Marbella i dag – varmt, soligt & inte ett enda moln så långt ögat når. Känns nästan som fejk så här kommer en bild till med ett lite hörn med en palm:)
image

Jag är egentligen för ”soppig” efter sisådär 15 månader här är mitt spanska ordförråd fortfarande väldigt väldigt begränsat.. Förstår en del men mitt egna ordförråd uppgår till sisådär 50 ord. Hur som helst som kom det några gubbar hit och nu skulle kolla en grej, det åkte härifrån övertygade om att jag kunde spanska.. Första gången jag klarat mig hela vägen på spanska:)

Klockan är 11.08 och Antonio advokaten skulle varit här kl 11.00 INTE första gången han kommer:
1. Försent
2. Springandes med andan i halsen
3. ”Svettig i pannan”
4. Klädd i mörk kostym, skjorta och slips trots värmen

Vi har ingen stress så han dyker väl upp vad det lider, älskar hans bortförklaringar bara dem är värda att vänta på, för det är ju aldrig hans fel..

Nu kommer han.. Och som ni kan se så är undrens tid ännu inte förbi, ingen kavaj och ingen slips:)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.