Sand mellan tårnarna..

image
..blev det inget av med i dag för helt plötsligt blev det ett totalt väderomslag och nu regnar det, blixtrar & åskar.
Tillhör inte vanligheterna så då får man passa på att ha äkta slappartid inne.. Kommer med all sannolikhet inte fortsätta hela dagen så i eftermiddag/kväll kan det säkert vara fint och en tur till Puerto Banus aktuell..
image
Våra terrassväxter blir i alla fall nöjda med allt vatten och naturen i övrigt likaså, här är torrt som bara den..

Har precis skickat i väg ett meddelande för att höra hur bröllopet på Fredriksborg gick igår. Fick se en liten film i natt och det såg ut som om gästerna hade väldigt kul i alla fall:)

Apropå meddelanden så fick jag det jag skrev om igår:)

Förutom i dag så har jag två dagar kvar här innan det är dags att flyga hem och direkt vidare till Kalmar. Ska bli kul att träffa Begic & Lotta som jag pga av alla omständigheter inte träffat på några månader. Till helgen är det dags att besöka Fredriksborg, var ju ett tag sedan jag var där oxå. Var tusan tar tiden vägen, jag fattar ingenting den bara rusar iväg utan att man tycker att man hinner med någonting..

På fredag ska jag träffa Annika Torstensson, fick ju flytta på det eftersom jag åkte hit. Ska verkligen bli spännande att få en up date om allt som hänt det senaste 1,5 året.

I dag hoppas jag oxå att det ska sätta lite rulle på Tradera, hälften av ”objekten” stängs ner i morgon kväll och jag vill ha mer betalt än vad de bjuder just nu. Men brukar ju alltid vara så att det blir någon slags rusch sista dagen så jag får hoppas att det blir så den här gången oxå. Har lagt ut några nya objekt med kläder som hängde här i Marbella oxå, börjar ju bli proffs på det här:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.