Puss & Kram

image
Kommer ni ihåg när man köpte sina första Puss & Kram jeans eller Gul & Blå, de var så tighta så man fick ligga ner på sängen och så fick mamma komma och hjälpa till att dra upp dragkedjan så att man kunde få på byxorna ordentligt:) Det var tider det, och så stolt man var över sina nya märkesjeans. Lite samma känsla var det i dag när jag skulle få på mig mina snickarbyxor, klarade det dock utan hjälp men måste erkänna att jag faktiskt fick lägga mig på sängen:) Det var första gången jag hade dem på mig så nästa gång slipper jag nog momentet med att lägga mig ner för att få på dem..
Om det nu blir någon nästa gång för kanske jag ska inse att jag är på 50 (47) och inte 30..
image

Blev ingen sen kväll i Puerto Banus, hemma igen och luften är så tunn så att förutom Gibraltar Klippan som vi alltid ser så ser man även Afrikas kustlinje. Det gör man hyfsat ofta, framför allt när luften är tunn.
image
Vacker kväll och varmt i luften, verkar lovande inför morgondagen. I morgon ska vi ha ett möte med Antonio vår advokat kl 11.00 sedan är det sol & strand som gäller. Möten med Antonio brukar gå hyfsat snabbt, finns det några sol pratar snabbare än advokater? Undrar om de debiterar per ord, för per timme kan det inte vara för då hade de nog inte haft så bråttom:) Nu har vi känt Antonio ett tag så han tar sig till och med tid för lite small talk.. Hoppas han hoppar över kommentaren som jag fick senast om att jag såg hemsk ut (trött och sliten). Bäst jag piffar till mig innan han kommer:) När man är trött och ser sliten ut så är man oftast väldigt väl medveten om det, man ser eller känner sig garanterat inte piggare & fräschare ut av att en överdressad solbränd advokat i 47-årsåldern påtalar att man ser sliten ut..

Kram

3 reaktioner på ”Puss & Kram”

  1. Jag hade läst om dina snickarbyxor tidigare men det var ju inte sådana som på bilden som jag föreställde mig. Tänkte på lite mer baggy modell. Jaja, jag har lika bra koll som vanligt på mode.

    1. Har sådana oxå Bengt, inköpta på Bali för 15 år sedan och har säkert tvättat dom 75 gånger och de ser likadana ut.. Älskar dom. De är dock på Österlen, foto kommer när jag kommer ner. Dom här tycker jag inte nog inte riktigt om.. Kanske dags att sälja dem på Tradera:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.