Dagen efter..

Jag är inte dagen efter på något sätt, än klarar jag två små glas av Cava.. Däremot är det dagen efter för vårt första sommarbröllop på Fredriksborg:) Har inte velat ringa någon och störa så här tidigt för att höra hur det gick men av bilder och text på Facebook verkar det har gått riktigt bra. #stoltövervärldensbäatateam

I dag är det strålande sol, strandkasse & ner till beachen som gäller. Här ska det solas så att man blir brun igen. Två små måsten på agendan i övrigt fridag! Har sovit som en prinsessa i natt, underbart. Borde snart vara i kapp underskottet..

image
Ska bli riktigt skönt att bara vara en dag på stranden, ska ta en lång promenad oxå tror jag, skulle kännas skönt för ben & leder. Funderar oxå på att slå till och köpa en solhatt så att man kan sitta och läsa utan att få sol i ögonen. Har sett en massa snygga inne i Gamla stan..
image
Tror kanske inte jag passar så bra i en sådan hatt men vem bryr sig om jag bara ska ha den på stranden.. Kostar inte många kronor heller så kan vara värt det, ja vi får se..

Ikväll blir det enklare middag antingen hemma eller möjligtvis en pizza på Picasso i Puerto Banus, vi får se vad som känns bäst framåt kväll. Nu är det i alla fall hög tid att packa strandväskan och pallra sig iväg ner till stranden..

Hörs sen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.