Blixtar & Dunder

image
Juni började ju lite oväntat här i Marbella i dag. Regn, blixtar @ dunder som slagit ut wi-fi så i bästa fall kan man om man har lite tur ha 3G mottagning..

Varit en extremt slapp dag, det behövdes verkligen. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa till mig innan vi beger oss en sväng till Puerto Banus. Nu är vädret fint så det blir skönt att komma ut en sväng efter att ha suttit inne hela dagen.

Alltid mycket att titta på i Puerto Banus: båtar, bilar, folk och inte minst fönstershoppandet:) T kanske inte är fullt lika road av det sistnämnda men men..
Två dagar kvar, hoppas på sol för jag tycker inte att jag fått tillräckligt med färg..
Kanske får fuska lite med tre-timmars regeln om jag ska få till det..

Blir hemma i Stockholm i ca 10 dagar sedan är det dags för en sväng till Österlen och därifrån blir det retur till Marbella igen för några veckors semester..

Tror jag ska ta på mig mina ”snickarbyxor” som jag var förutseende nog att köpa förra året innan jag hade minsta aning om att det skulle bli modernt i år. Rädd bara för att jag ser ut som en tant som försöker se ung ut:)

Ber T ta ett kort så får ni se sen, det där med Selfie vet vi ju att jag bör hoppa över.

Nu försöka göra mig lite ”snygg”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.