Snart dags..

image
..att börja förbereda sig för kvällens ”bröllopsdags” middag på Villa Tiberio. Tror att jag ska ha på mig något lite annorlunda som Cissi Dahlbom var med mig och köpte en gång. Får se vad det blir.. Hippiekjolen kommer det inte att bli men däremot långärmat.. Sandro är lite viktig för oss på Lotus och tror inte att han uppskattar vare sig Hippiekjolar eller Pippi tatueringar:)

image
Eftersom jag åkte till Marbella var jag tvungen att boka av nageltiden på måndag så har fått göra lite egen manikyr. Naglarna börjar äntligen repa sig och må någorlunda bra, snart är de nog sitt gamla vanliga jag igen. Kommer ändå boka in en ny nageltid innan jag åker ner till Österlen och även en fransförläning. Har ju ju lite innestående då vi gjort en barter tidigare..

image
Skulle boka flygresa hem på tisdag.. Visade sig att det kostade 1000 kr mer per biljett att flyga på tisdag istället för onsdag så det får bli lite stressigt. Flyga på onsdag landa 16.20 och sedan hoppa in i bilen och åka direkt ner till Kalmar.. Men men det ska man väl klara. Det gör ju inte direkt ont att få ligga en dag till i de här:
image

Nu ska jag läsa 50 nyanser av frihet en stund & sedan försöka göra mig lite snygg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.