In på service..

image
Dags att lämna soffan, solen & terassen och bege sig för en service av kropp, ansikte & hår:) Vi måste åka vid 19.45 för att hinna till Villa Tiberio kl 20.00 så jag har gott om tid på mig. Vi har bara ätit en liten hamburgare till lunch idag så att vi ska vara riktigt hungriga i kväll. Dom har så galet mycket att välja på och allt är gott så ser verkligen fram emot kvällens middag. Sällskap får jag ju i kväll oxå:)
Troligtvis inte bara av Thomas, Sandro ägaren brukar sitta minst en timme vid vårt bord när vi är där.. Är ju lördag i dag och lite mer folk än det brukar säkert men med mindre en halvtimme kommer vi nog inte undan.

image
Måtte vi bara inte komma in på kvinnor och kvinnans roll för det är mer än jag orkar med i dag (sparkar på smalbenet från Thomas, en diskussion utan ände och en Sandro som tycker att man är från Mars). Nej, mycket är det kul att prata med Sandro om men inte just det.. Tror för övrigt att inte alls kommer gilla min ”outfit” heller. Mycket tjat om Sandro, men tro mig han är ett äkta original..

Tror jag ska slå till och ha långt ljust och rakt hår ikväll.. Så kul att helt byta stil genom att ändra håret med fake metoder.. Ser faktiskt mer äkta ut än man kan tro speciellt till det priset jag betalat:)

Nej, nu ner i ett välgörande örtbad!

Kram

2 reaktioner på ”In på service..”

  1. Haha, Sandro och kvinnosyn, tur att inte jag är med, för T skulle säkert sparka av mig benen 😉
    Skulle nästan vilja vara en liten fluga där ikväll. Skulle även vilja se hans min när du har ditt nya långa hårsvall, för i ärlighetens namn tror jag inte han fattar ”fejk” 🙂
    Puss och ha så kul ❤️
    Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.