Sleep & Beach..

image
Nu har klockan passerat midnatt med marginal, med andra ord dags att gå till sängs. Men innan det är dags för beachen ska jag förhoppningsvis sova en 7-8 timmar utan att vakna var och varannan timme. Ska fortsätta lästa boken 50 nyanser av frihet, gillar den och tycker den är bra så den åker med i strandbagen i morgon..
image

Kommer hålla oss på stranden & solen största delen av morgondagen. Sedan får man se till att piffa till sig inför bröllopsmiddagen på Villa Tiberio. Lucia hjälpte till att boka bord, Sandro som äger Villa Tiberio är mer än old school så bokningen måste göras i hans namn. Går tokbort i hans värld att en kvinna bokar bord för sig själv med maken. Vi har om man säger så hamnat i en och annan diskussion om kvinnor vs män men han ger ordspråket ”Det är svårt att lära gamla hundar sitta” en helt ny innebörd. Jag har givit upp hoppet om att få honom att inse att han lever på 2000-talet men jag kommer inte ge upp att argumentera emot då och då. Inte alltid jag orkar för det kan bli långa argumentationer, för om jag är envis är det ingenting mot vad han är..

Nu snarkar T i soffan, dags att väcka honom och få upp honom i säng. Själv är jag inte så jättetrött så det kommer nog bli några kapitel i boken. Det som är ”bra” är att jag inte hat någon wi-fi mottagning uppe i sovrummet så jag hamnar inte i: jag ska bara.. Läsa är klart bättre avkoppling och insomningsjälp än alla mina jag ska bara grejer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.