Lite rastlös sådär..

image
Har ju egen regel, max tre timmar solande per dag. Det har gått tre timmar nu men jag har inte riktigt lyckats sitta still. Fart lite in och ut och fixat & haft mig så jag ska nog töja på regeln till fyra timmar idag..

Ikväll är det Gamla stan som gäller, restaurangen på taket, Hippiekjol och tidig sömn. Sov faktiskt som en stick natt över 7 timmar s sträck. Hurra! Hoppas det håller i sig är galler trött på att sova dåligt..

Här är det helt vanlig arbetsdag i dag, ingen klämdag så stranden är rätt så folktom. En annan som är ute och promenerar men inga solstolar fulla med soldyrkande turister.. Nu ska jag strax gå ut igen och spendera en timme till i solen. Tar med mig boken och hoppas att jag ska kunna koppla av en timme eller så..
image

Sedan ska jag försöka snygga till mig så att vi lite senare kan ta en sväng in till Marbella.. Rapport kommer som förhoppningsvis innehåller hippekjolen och annat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.