Vit Oleander..

image
Det finns en film som jag aldrig sett men har läst boken som heter Vit Oleander. Har för mig att det var en rätt tragisk historia men det är inte min Vita Oeleander. Den är så otroligt vacker och framför allt när den så här på kvällen blir lite belyst av lampan på väggen. Eftersom jag inte är någon mästerfotograf så gör inte bilden det rättvisa..

Nu har klockan passerat midnatt, börjar bli daga att gå till sängs så att man vaknar i tid och kan ta tillvara på den soliga dagen med 28 grader. Tror vi kommer kombinera mellan terass och strand. Man får nog se upp så att man inte bränner sig & Pippi kommer som vanligt skyddas med solskyddsfaktor 50. I går hade jag ju lite hemma SPA och har nu scrubbat ren både fötter och kropp så att solen ska ta ordentligt.

Innan solande i morgon ska vi inviga den nya juice pressen, har alla möjliga olika sorters frukt så det kommer nog bli både gott och inte minst nyttigt..
image

Måste komma ihåg att boka om min nageltid hos Linda på måndag, kommer få bli ytterligare en vecka senare så får nog sköta om dem själv lite under tiden.

Har packat upp allt och hängt in mina garderober, det är så mycket lättare att ha en garderob här. Man klarar sig 85% av året in vår- och sommarkläder. Det finns oxå galet många butiker med tunikor och allt mellan himmel och jord som har både snygga och väldigt billiga kläder. Det gör det roligt att shoppa, vem vet jag kanske ”tradar” bort tavlan temporärt mot lite snygga sommarkläder som hippekjolen och några toppar eller så som passar till min hippiekjolen. Måste ju dock ha en liten reserv om jag helt oväntat skulle springa på några ”drömkängor”

image
Måste ju oxå börja planera för vad jag ska ha på mig på våra olika invigningar i Kalmar och inte minst bröllopet i augusti. Kommer inte bli den här klänningen men till någon sv invigningarna tror jag att jag känner för något ”retro/vintage” aktigt och kanske blommigt.. Det är ju ändå ett slott, eller hur:) Kommer hur som helst inte behöva köpa något nytt, klänningar har jag så det räcker..

Nej, nu tror jag bestämt att det är dags för lite ansiktsvård innan skönhetssömnen. Blev ju ”anklagad” för att vara Sanna på Waldemarsuddes mamma häromdagen. Har jag kommit över det? Knappast.. Om två veckor ska jag äta middag med Ulrika & Pia, två gamla barndomskompisar. Ulrika jobbar på Akademikliniken så hon kommer säkert övertala mig om möjligheterna att se jättemycket yngre ut. Kommer inte falla för det, sömn & nyttig mat varvat med mirakelkrämer får nog bli min melodi..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.