Sol & annat

image
Det blommar ÖVERALLT i Marbella, borgmästarens satsning syns verkligen. Det är såå fint överallt. I dag har vi varit ute på lite ärenden och ska Read iväg på möte med Lotus Teamet. Därefter är alla måsten här avklarade och resten av tiden ska ägnas åt vila.. T har varit och köpt precis hur mycket frukt som helst så nu kan vi sötat igång att producera och konsumera massor av juice..

Efter mötet åker vi förbi Gamla Stan, T behöver solglasögon och jag såg i går en ljusblå hippiekjol i ett skyltfönster – har ju sålt en del så jag kanske slår till och köper den, vi får se..
Sedan äter vi en enklare middag och åker hem och tar det lugnt resten av kvällen. I morgon stor det noll på To Do listan, solsäng, bok & vila. Strandpromenad oxå så klart, det vill jagk inte missa.

image
Har upptäckt att mitt tillfälliga pass går ut innan jag åker hem, mitt leg gick ut för så där 3-4 år sedan, slarvigt! Hoppas dom släpper ut mig ur landet, fast värre saker har ju hänt än att bli kvar i Marbella:) Dom brukar sällan kolla passen så jag ska komma klara av att ta mig ut ur Spanien.

Nu, iväg igen. Hippiekjol & vit oleander kommer ikväll. Glömde ju det igår..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.