Är alla iPhones..

image
..inprogrammerade på att hålla 1-1,5 år sedan börjar de krångla hur väl man än tagit hand om dem. Jag är övertygad om att det ligger något i det. Nu kan jag inte stänga av ljudet och batteriet tar slut jättesnabbt osv osv. Ska försöka stå ut ett tag till men det till hösten kommer jag nog inte undan att byta ut den mot en ny.. Klart man använder dem en del..

I dag har vi farit runt överallt, så resterande dagar är det bara en sak som gäller.. solstol & vila.. Känner ett behov av att bli lite solbränd..
image
Har fått en total ”hang up” på kängor men har inte lyckats hitta några så som de ser ut mitt huvud. Kan bli jakten som varar för evigt, kan bli så ibland när man fått en superklar bild i huvudet på hur något ska vara eller se ut. Inte så att jag springer runt och aktivt letar men kanske springer rätt på dem när jag minst anar det.. Som den ljusblå hippiekjolen till exempel. Har inte bestämt om vi åker in i dag eller om jag ska köpa den, men har ju sålt i hop mer än tillräckligt för att kunna köpa lite nytt..

Nu ska jag vila en stund till vågornas brus och fortsätta läsa 50 nyanser av frihet. Har kommit ca 50 sidor och så här långt tycker jag den är riktigt bra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.