Sol, vind & vatten..

image
Flygresan ner gick bra, tog em Jägermeister i ”medicinskt” syfte innan take off så resan gick bra. Ingen turbulens men lite skakigt vid landningen, men inget som man inte överlevde. Jag sa inte ett ord under hela flygresan, det tillhör ovanligheterna för oftast brukar man hamna bredvid någon som åtminstone är lite trevlig. Passade mig i och för sig rätt bra igår att slippa ”small talk” och hon bredvid verkade sååå trist. Sov inte en blund, lyssnade på Weeping Willows, Barry Manilow (jag vet, men de är riktiga klassiker jag lovar) och lite annat. Landade 10 minuter sena pga av försening från Stockholm och då 00.05 när jag klev ut ur ankomsthallen var det 23 grader. Thomas hämtade och vi har hemma i paradiset vid 00.30. Var då lite hungrig så snäll som han var gjorde Thomas en jättegod omelett till mig son nattamat. Somnade och sedan och sov som en stock till 09.30. Det mina vänner behövde jag..

image
Vaknade och gick ut på bergsaltanen, blommar som aldrig fört och som växterna växer, otroligt! Den stora vita oleandern på terassen mot havet har växt något enorm och är full av vita blommor. Den blir magiskt vacker på kvällen i mörkret – bildbevis kommer ikväll..

Det blåser lite här i dag men någon timme i solsängen ska det bli, maxgränsen är ju som sagt tre timmar idag for det räcka med sisådär 1,5 timme. Vill ju inte börja med att bränna mig..
Först ska vi införskaffa en juicepress, här ska det bli nyttiga dagar. Vi gjorde det klassiska misstaget att köpa en väldigt billig juicepress när vi flyttade in. Lärdom: Det finns oftast, dock inte alltid, en anledning till att något är billigt..

Ett undantag är till exempel de pelargoner jag köpte för en ”spottstyver” för några månader sedan, de växer och frodas så att man kan tro att de är dopade..
image

Tänkte på en annan sak, kvinnor & packning.. Övervikt i går igen, suck. När jag stod vid bagagebandet i går drabbades jag av att inte riktigt kom ihåg hur min resväska såg ut ( vi flyger ju fram och tillbaka och har ett antal resväskor, kunde bara inte komma ihåg exakt hur den som ut som jag packat i såg ut.. Hur som helst så var det en som kanske kunde vara min men var inte helt säker, tung var den så en vänlig man hjälpte mig och jag sa att jag nog måste öppna väskan och kolla att den är min. Gör det du svarade han, men sannolikheten att någon annan skulle åka med en så stor och tung väska är nog obefintlig så jag är rätt säker på att den är din. Öppnade lite och visst, han hade rätt & precis alla av hans fördomar stärktes en gnutta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.