Blåsigt..

image
Blåser lite väl mycket i dag och det har varit både sol & moln så solsängen får vänta till i morgon. Vi åkte iväg och köpte en ny juicepress så nu jäklar ska här drickas nyttigheter från morgon till kväll.
image
När vi åker in till Gamla stan för att promenera och äta middag så ska vi köpa en massa frukt oxå så att vi kan sätta igång.

image
Har ju fortfarande lite ont i mina stumma ben så nu ska jag strax ta ett varmt bad och hoppas att det ska mjuka upp mina stackars ben och leder. Passar på att göra lite hemma SPA med ansiktsmask, fotscruben, kroppsskrubb och lite annat reparationsarbete:) Dags att sätta fart med det nu för om en timme så har vi häst som T är uppfödare till och äger 20% av som är med i någon stor final.. Vi följer loppet via datorn och håller alla tummar vi kan..
image
Tror inte den vinner för den har tydligen fått dåligt spår men man kan ju alltid hoppas så håll tummarna!!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.