God morgon!

image
Vaknade strax före 08.00 till ännu en strålande solig dag. Började så klart med att kolla vad som hänt på Tradera sedan i går kväll. Mina olika objekts sluttid varierar från 08.00-09.30 idag.. Kunde konstatera att det hänt massor under natten:) Jättekul, alla objekt kommer att bli sålda och det är egentligen bara ett plagg som jag är direkt missnöjd med utgången på. Kollade runt lite på Tradera i går och såg att det fanns hur många objekt som helst som hade noll bud (sorterade på sluttid så nära som möjligt) och där det troligtvis aldrig blev någon försäljning.. Så jag är hur som helst nöjd och har fått ihop några tusenlappar på något som bara hängt där år efter år..

Fortsätter som sagt i morgon och ska då inte stressa utan anstränga mig lite mer när det gäller både fotografering och annonsens text. Fortsättning följer..

Fortsättning följer nog även för dem som festade hela natten igår, själv är jag pigg och ska strax hoppa in i tvättstugan och tvätta lite innan jag börjar göra mig iordning för lunch på Söder.
image
Det där undrar jag om det verkligen är sant, det gäller definitivt inte mig i alla fall är för ”tråkig” för det (och klok om det verkligen är sant).. I Finland tvekar jag dock inte att det är sant. Nu var jag fördomsfull men kom ihåg hur ofta jag åker till Helsingfors och att jag väldigt ofta tar båten.. Där emot har jag helt ändrat inställning till finskt restaurangliv. Ibland har vi ju middagar i anslutning till styrelsemötena och det är riktigt bra restaurangutbud i Helsingfors nu för tiden. Jättegoda middagar har jag ätit på flera olika restauranger, både traditionella och lite mer ”spännande/moderna”. Nästa styrelsemöte är i Sverige, vi brukar då vara i Stockholm men i år är det Göteborg som gäller. Två dagars möte med middag & övernattning, måste komma ihåg att boka tågbiljetter..

Nu, mot tvättstugan!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.