Syrener & inredning..

image
Jag hoppas att jag kan få nycklarna till lägenheten i stan till helgen. Håller på för fullt och tänker på hur den ska ”inredas” – den är i och för sig möblerad så inga nya möbler ska köpas in. Kommer ju som sagt inte ihåg hur den ser ut så det kommer med all sannolikhet bli så att för att få rätt hemkänsla & trivsel så kommer delar av de möbler som står där bytas ut mot egna befintliga möbler. Men det återstår som sagt att se.. Hur som helst så ska den ju ”pimpas” med både syrener/blommor och med egna grejer så att det inte känns som om man bor hemma hos någon annan.

image
Så här såg den inte ut, det var ju som sagt rörigt så mitt fragmenterade minne ger mig en känsla av lite för mycket möbler och mattor och att personen som bor där nu inte kan klassas som pedant:) Är det något jag verkligen inte gillar så är det övermöblerade lägenheter (och hus för den delen).. Känner på mig att jag kommer få ”rensa” lite för att få det mer mig och luftigt..
image

Apropå luftigt, kommer i alla fall ihåg att det fanns en balkong. Kommer dock inte ihåg om den ligger mot gården eller ut mot gatan. Vanligtvis brukar de ju ligga mot gården men jag har ett svagt minne att denna inte gjorde det. Det är ”tyvärr” inte någon sekelskiftes lägenhet utan en modernare variant men det kommer absolut att gå att få den hur hemtrevlig som helst. Hur som helst så kommer jag i håg att balkongen var liten och totalt tom, inte en pinal och inte en växt. Har ju en del trädgårdsmöbler så kommer ta med ett fint grått litet set med bord och två stolar och lite annat så att det blir en fin balkong om än väldigt liten. Blommor bara måste man ha om man har en balkong, så det måste jag oxå fixa med. Kanske Annika på hotellet kan hjälpa mig med sina gröna fingrar och otroliga ”feeling” när det gäller blommor och inredning.

Ska bli jättekul att få ”sätta tänderna” i något annat än administration och högar av papper, känner energi bara av att tänka på det:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.