Party all Night..

image
..är det garanterat många som kommer göra i natt, dock inte jag som strax ska släcka och försöka sova en riktigt god natts skönhetssömn..
Däremot kommer garanterat Ronaldo & co i Real Madrid att fira & festa hela natten samtidigt som Atletico spelarna kommer gräma ihjäl sig att de släppte in det där målet när det var typ 2 minuter kvar.. Lider med dem, tycker att de har varit mycket roligare om de fått vinna..
image

På ett slott i Italien kommer det nog oxå att festas hela natten..
image
..Kim Kardashian har tydligen gift sig med Kanye West.. Jag har inte fått kläm på varför den där Kardashian familjen vare sig är känd eller intressant..
image
Figge & jag pratade om det häromdagen och han googlade och det verkar inte bättre att de är kända för att de varit med i någon Reality såpa. Styvpappan har tydligen någon idrottsbakgrund och varit med i OS och är numera även transvestit. Ja, så kan det gå, man kan bli tydligen bli ”rich & famous” utan att egentligen göra något vettigt överhuvudtaget.
Eller så har dom gjort det utan att jag fattat det.. Nog om dem.

Ja, det festas således både här och där men jag är så nöjd över att inte göra det. Tänk så skönt att vakna upp pigg & utvilad i morgon bitti istället för sliten & trött. Ni ser, jag är tant på riktigt nu.. Fick precis ett jättehopp i budgivningen på en klänning nu, det räcker som nöje för mig ikväll:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.