Lite långtråkigt sådär..

image
Bortsett ifrån den där promenaden i förmiddags och ett gäng punkter på To Do listan har jag verkligen varit slö i dag. Jag är inte speciellt bra på att göra ingenting, om det inte är i en solstol eller något annat trevligt. I morgon får jag helt enkelt ta & aktivera mig lite mer.
Det sägs ju att det är bra att ha tråkigt och det tror jag är sant men med en dag kvar i stan får det räcka med ”tråkiga” dagar.

I morgon bitti stängs den här omgångens försäljning på Tradera. Det har tickat upp en del i dag men kan inte påstå att jag är helt nöjd med resultatet. Men men, det är ju hur som helst kläder jag inte använder och då är ju huvudsaken att få rensat.
image
På måndag när jag kommer ut till Bullerbyn är det dags för nästa omgång och den kommer bli rejäl.. Har varit lite som en hamster med kläder och flyttat med hela tiden trots att jag inte använt vissa kläder på åratal. Slut med det nu..

image
Måste helt enkelt bli lite bättre på att fotografera kläderna jag säljer. Såg idag att en kjol som jag försöker sälja är så suddig på bilden så man knappt ser hur den ser ut.. Fast de andra åtta plaggen var fotade någorlunda ok men långt ifrån säljande och bra..

I kväll kan jag tänka mig hur det är i Spanien med Champions League finalen och att Atletico leder just nu.. Många håller nog på dem eftersom det var så länge sedan de hade några större framgångar.

Har nu bokat in en lunch på Söder i morgon. Ska åka dit men gå tillbaka, blir en lagom promenad på sisådär 3 km.. Ska på en lunch på Söder på onsdag oxå, med Annika Torstensson. Ska bli jättekul, har inte träffat henne på 1,5 år. Det har nog hunnit rinna mycket vatten under broarna så det ska bli intressant med en up date..

I huvudet i övrigt har jag massa tankar och funderingar över vad som ska tas med i flytten från Bullerbyn till stan. Måste se till att få nycklarna så att jag kan uppdatera mitt bristfälliga minne både vad gäller storlek på rummen, möbler och vad som behövs kompletteras med. Har ju kvar Gröna Flyttlådor sedan förra flytten så det behöver jag inte beställa (förlåt David & Greg). Lovar att lämna tillbaka dem när jag packat upp i stan:)
image
Den här familjemedlemmen kommer i alla fall bli väldigt nöjd, city katt som han är:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.