Typiskt..

image
När jag nu äntligen har:
1. Tid
2. En soffa
3. En TV
4. Bunkrat upp med ostbågar & Coca-Cola
så är det absolut ingenting sevärt på TV. Kan man få ”lappsjuka” i stan? Tror att det är en bra ide att kolla morgondagens TV-tablå redan nu för annars är det nog läge att planera in något annat än ännu en TV-kväll i ensamhet i morgon oxå..

Det är en annan sak om man är hemma hos sig själv, tex har man ju då Sigge som sällskap och det ska man inte underskatta..
Kommer ihåg när Sigge var sådär 2-3 år och tillbringade några nätter på Bagarmossens Djursjukhus, så tomt som det kändes hemma då har det aldrig gjort. Det känns verkligen att någon saknas när Sigge inte är med. Till hösten när vi åker ner för att stanna lite längre i Marbella kommer Sigge att få byta land och bo i Spanien permanent. Han är ju ingen ungdom längre så vi kan inte hålla på och transportera honom fram & tillbaka.

Ja, något positivt med den tråkiga TV-tablån är att jag fått iväg lite arbetsgivarintyg och annat urtråkigt på To Do listan.. Ringde till Pappa oxå, var ett bra tag sedan vi pratades vid på telefon. Vi är ungefär lika förtjusta i att prata i telefon båda två.. Han var på klassträff i Domsten utanför Helsingborg så det var ju trevligt.. Får prata med honom i morgon istället:)

Det är väldigt varmt här inne i mitt lilla gårdshus, trots öppna fönster.. Snett ovanför gårdshuset bor en fd mycket välkänd radioprofil, han har nog tappat förståndet.. Han sitter och river och sönder papper och annat och kastar ut genom fönstret typ dagarna i ända. Var ju ordförande i den här bostadsrättsföreningen förut och då försökte vi få honom att sluta. Han envisades dock med att det absolut inte var han som gjorde det, trots att typ alla såg honom göra det hela tiden.

En annan granne, en av våra absolut mest kända hockey proffs har tjänat lite för mycket pengar tror jag.. Han struntade fullständigt i alla parkeringsregler och hade en P-bot per dag. Men han hade ju råd, så det var väl hans val men nu har han byggt sig en jättelilla i Djursholm och slipper ”problemet” med P-böter får man anta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.