Hurra!

image
Hade jag varit i Marbella ikväll hade jag definitivt åkt in till Gamla stan och ätit en riktigt god middag.. Den här veckan har vårt Lotus Properties sålt två lägenheter:) För stora etablerade mäklare är det ingenting men för oss som är helt nya på marknaden är det det. Vi har dessutom fullt upp med visningar varje dag de kommande veckorna så nu börjar det komma igång! Hoppas det håller i sig..

image
Annars är det bättre att vara i Sverige ur ett väderperspektiv – i alla fall har det varit det den här veckan med det högtryck vi har. Klart bättre väder här för en gångs skull när jag är i Sverige:) Nu är jag ju i stan men kan riktigt känna hur det skulle kännas att ligga i gräset på Fredriksborg med vallmon omkring och den blå himlen. Vi har fullbokat även den här helgen på Fredriksborg och bokningstakten för sommaren känns bra så det är jätteroligt.

Jag har nu googlat på hur jag ska få bort fläcken i soffan, så i morgon får jag ta till nya metoder.. Det tickar sakta uppåt på Tradera. Antagligen ingen vidare bra vecka att säljan på. Folk är förhoppningsvis ute och njuter av vädret och inte inne framför datorn. Morgondagen kvar..

image
Dom här böckerna fick jag av fina Sofia när vi sågs häromdagen, Äta & Springa, en bok om Putin (hoppas det inte är för att hon tycker att jag påminner om den mannen..) och så boken med olika berättelser av en journalist från New York Times. Så nu har jag att göra ett tag framöver:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.