Lugn kväll..

image
Nu har Ellen och jag kört löner för Waldemarsudde gått igenom lite prioriteringar och annat. Sedan gick vi och åt lite mat snabbt, så mycket folk ute och underbart med alla människor på uteserveringarna överallt. Men ikväll är jag som fastlimmad i soffan och framför TV:n. Har varit så mycket idag, högt & lågt så jag tror jag kommer somna som en stock tidigt ikväll.

Kollade status på budgivningarna på Tradera, tickar uppåt och koftan i fortsatt ledning.. Söndag kl 09.00 stängs auktionen för respektive plagg.

image
Hittade det här huset på bild, tänk att bo så..men hade garanterat målat om det.. Här kan man prata om charm både vad gäller huset och omgivningen. Längtar till Österlen, vårt hus, sanddynerna och de låååånga stränderna. Om några veckor är det dags att åka ner. Håller på och planerar semestern, blir några veckor i juli ser det ut som. Augusti är en månad då det händer mycket Weeping Willows på Fredriksborg, smygöppning i Kalmar, bröllop, officiella invigningar av Kalmar så då är det Sverige som gäller och pendla en del..

Kollar just nu på Husräddarna, ska kolla TV-tablån och se om det är något kul. Måste vara ”lättsmält” och avkopplande känner jag för är rätt trött i huvudet.. Har varit riktig dålig på att blogga oxå de sista dagarna. Tiden har inte räckt till..

Nej, nu gäller totalt soffhäng för resten av kvällen..och sömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.