Högt & lågt..

image
Det där med att somna tidigt blev det lite sisådär med.. Bara måste beklaga mig lite över den här dagen..
Vaknade tidigt i morse och skulle uppsöka toaletten som ligger i bottenvåningen i ”mitt” lilla gårdshus. Alla som känner mig någorlunda väl vet att det är två saker som jag är mer än usel på:
1. Skilja på höger och vänster
2. Bedöma avstånd

Resultat: sista trappsteget i trappan är rätt högt och brett och i samma färg som golvet i nedanvåningen.. Det såg ju inte jag så jag ramlade så klart och slog mig om än inte rejält så i alla fall så att det kändes rejält. Ni vet när man lite sömndrucken går och helt plötsligt faller handlöst, man är inte direkt snabb i reaktionen.. Ja, ont gjorde det i alla fall.

Mötena gick bra under dagen men så var det ett gäng släcka bränder och annat som oplanerat dök upp men det löste sig väl det med till slut. Den här dagen kommer inte gå till min livshistoria som en av de bättre.. Den är ju snart slut och hoppas på en dag utan fall, skärsår, strul och annat energikrävande i morgon..

image
Får sätta på mig elefanthalsbandet och hoppas på det bästa i morgon:) Är nog nästan värd en bukett pioner i morgon när jag tänker efter.. Nej, jag ska verkligen inte klaga men vissa dagar är helt enkelt bättre än andra och tvärtom..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.