Tillbaka i ”stallet”

Hemma igen sedan ca 45 minuter, hade några räkningar som skulle iväg innan midnatt. Nu har jag fått undan det och är redo att sova. I natt sov jag väldigt gott, hoppas på detsamma i natt..

Kan inte påstå att vi minglade överhuvudtaget på Diplomats ”sommarfest”, vi hittade en soffa och där blev vi sittandes Sofia & jag i timmar och bara pratade. Tog en kort promenad bort till Teatergatan och avrundade kvällen där.
Claes hade gjort någon EU-vals test och kommit fram till han att han var Folkpartist. Jag fick göra samma test, med en procents marginal var jag Pirat partiet röstare. Det tror jag inte ens själv på.

Annars var det som vanligt härligt att se och träffa alla fina människor på Teatergatan. Niklas Amran jobbade & blev väl livrädd när han såg mig att jag skulle prata om en 50-årsfest. Men han kunde vara helt lugn:)

Innan jag gör mig redo att sova skickar jag med några bilder från Teatergatan..

image

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.