Ut..

image
I morgon är det dags att träffa Sofia Gottberg och tillsammans gå på Diplomats årliga ”sommarfest”. Sofia, trivs ju inte så bra i klänning vilket jag aldrig förstått eftersom hon är jättefin i klänning. Men så här kommer vi i alla fall inte se ut i morgon och trots att jag som sagt packat ner en hel del så kom det inte med någon klänning.. Får bli byxor..
image
Hade gärna haft dom hör skorna till men det kan jag inte;
1. Dom är inte mina
2. Mina fötter är för fula
3. Hade nog fått dödligt ont efter ett tag..

Ska däremot ha höga klackar, hittade ett par skor häromdagen som jag köpte för flera år sen i Linköping så de känns som nya. Praktiskt & bra på alla sätt:)

Har en känsla av att Sofia & jag kommer vara mindre mingel benägna och sociala än de flesta andra på Diplomat i morgon. Var ju som sagt ett tag sedan vi sågs så vi har en del att ”catch up” & ”skvallra” om..

Strax börjar Biggest Looser, börjar närma sig slutet för dessa kämpar och nu är det snart dags för final. Förstår bara inte varför de måste sätta på dem träningsoveraller i olika färger dom förutom att de är för stora gör att de nästan ser ut som ett gäng Teletubbies. Varför kan dom inte få lite fina träningskläder, finns ju ingen som kan komma till sin rätt i de där överstora färgglada dräkterna och är det något det här gänget behöver är väl just det. Har ju inte hängt med under säsongen så det kanske finns någon anledning till de där färgglada dräkterna de har. Oavsett dräkter så är de alla (utom en då) riktiga superhjältar. Det där med Teletubbies var absolut inte elakt menat det vill jag förtydliga.

I morgon ska ni få ett litet ”hemma hos” reportage från det lilla gårdshuset som jag fått låna. Är nog ett gammal stall från början som nu är en liten etagelägenhet, inte stor men med otroligt mycket karaktär. Madeleine & Oliver är verkligen snälla som låter mig låna det lilla huset när jag behöver.
Kan nu promenera till morgondagens möte med Figge på vårt lilla kontor på Riddargatan som vi delar med ett gäng andra.

Nej, nu fokus på kämparna i Biggest Looser..

Kram

En reaktion på ”Ut..”

  1. Ingen klänning? Hur kunde du inte få med dig det?!? Men jag då? Äger förvisso en del klänningar som mest (läs bara) pryder sin plats i garderoben. Nu fick jag panik… Borde ta ledigt och genomgå en total makeover. Hinner inte och tror inte det hade hjälpt. Men det ska i alla fall bli såååå skoj att ses! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.