Mot Djurgården..

image
Mot stan och mot Djurgården och möte på Waldemarsudde. Väskan är med och så får vi se hur många dagar jag stannar i stan.
Måste ta några bilder på Waldemarsudde eller kanske ännu bättre ”låna” några av platschefen Sanna, hon är en väsentlig duktigare ”fotograf” än vad jag är. Men övning ger färdighet så jag får träna på. Ofta när jag ska fota något så balanserar jag med minst en handväska, något annat i ena handen och har lite för bråttom så skärpan är inget vidare och resultatet blir suddigt och stressat. Meditation var det ja, får komplettera mina promenader med det.

Under ett par veckor sommaren 2012 så gick jag till eller från jobbet varje dag, ibland både och (Grev Turegatan till Hammarby Sjöstad). Det var så välgörande men lite väl långt att gå Värmdö – Hammarby Sjöstad för då bodde vi både i stan och på Värmdö. Sedan kom hösten och då kändes det inte lika kul längre att gå den där timmen varje morgon när alternativet var en varm och snabb bilresa. Nej, någon vidare ”karaktär” när det gäller motion och träning har jag tyvärr inte visat prov på..

image
Men nu är det försommar och jag ska vara i världens vackraste huvudstad så då kommer det att promeneras. Dock inte till Hammarby Sjöstad utan runt om i stan och såklart en sväng eller två till Djurgården..

Nu avfärd!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.