Å regnet det bara..

image

..öser ner, inte direkt något stillsamt duggregn utan det vräker ner. Var tog solen & värmen vägen? Kommer nog tillbaka i morgon får vi hoppas..

Gick upp vid 08.00 och fortsatte där jag slutade igår med admim och har nu kört några timmar, dags för lunchpaus..
Läste ut boken Hustrun igår så nu har jag en ny lite mer lättsmält bok att sätta igång med:
image
Så det blir en kombinerad lunch & läspaus med andra ord.
Kl 13.30 kommer kommunen för att titta på brunnar, avloppssystem och vad de nu ska göra. Jag förstår inte mer än att jag ska vara med och kommer med andra ord säkert lära mig ett och annat om avlopp. Kan inte påstå att jag är vare sig direkt intresserad av ämnet eller sugen på att spendera massa tid i ösregnet med en miljöinspektör. Men, bara att gilla läget.

Buden tickar sakta uppåt, populärast är fortfarande koftan.
Det hade jag inte väntat mig, men det är ju inte slut på auktionen än. På torsdag ska vi samla ihop en herrans massa saker och köra till typ Lauritz.com och hoppas att de kan sälja av det som bara står.

Ska träffa Sofia Gottberg på onsdag, ska bli jättekul. Har inte setts på superlänge, vi ska gå på det eventet tillsammans men kommer såklart se till att vi hinner prata om allt som hänt sedan vi sågs sist..

Nej, nu paus..

Kram

2 reaktioner på ”Å regnet det bara..”

  1. Ser sååå mycket fram emot att ses! Jag vet ju allt som hänt dig (via bloggen så kanske inte allt, men en hel del). Har inte så mycket att kontra med, men vi kommer nog på ungefär hur mycket som helst från nutiden ändå misstänker jag. Och jag vill se Pippi!! Ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.