US Army

image
Häromdagen skrev jag om idiotiska män som skickade FB förfrågningar och meddelanden om att de hittat ens profil på FB och att de gärna vill skapa kontakt.. Jag undrade just om det fanns någon som var så korkad att hon trodde att hon var utvald och att ”she was the one” och inte fattade att de där männen skickar ut hur många som helst av de där kontaktförsöken.

Nu har jag dessvärre fått ett bevis på att det åtminstone finns en stackare som gått på det.. Lyssnade som vanligt på Lugna Favoriter i bakgrunden när jag satt ovh jobbade lite – där kan man ju skicka kärlekshälsningar & tillägna en låt. Tror ni inte att det just idag var en tjej som ringde in och skickade en kärlekshälsning till någon hon mött på FB men aldrig i riktiga livet. Han hade letat efter något på FB och av en slump hittat hennes profil & kunde inte ögonen i från den (eller hur!). Så hon hade svarat och de hade haft en intensiv FB kontakt och ”pratat” om att han skulle komma till Sverige och hälsa på. Den här FB kontakten med honom hade väckt massor av kärleksfulla känslor hos henne och kontakten hade blivit väldigt intensiv men nu hade hon inte hört något på ett tag och ville skicka en kärlekshälsning till honom att hon ville att de skulle fortsätta kontakten för hon kände så starkt för honom. Allvarligt, jag blir vettskrämd:
1. Stackars tjej som på allvar sitter och bygger upp förväntningar & känslor
2. Om hon nu vill ha kontakt tror hon då att svenska Lugna Favoriter är den bästa kommunikationskanaler när han, just det, är amerikansk militär i fälttjänst..
3. Om han inte svarar på FB är det då för att ”she is the one” eller någon annan mindre angenäm anledning..
Jag får alldeles ont i hjärtat av sympati för henne och hennes naivitet.. Men fattar fortfarande inte vad de där männen vill uppnå, kom en förfrågan senast idag så det är ju inte direkt ovanligt att de dyker upp och jag tror definitivt inte att jag är ”the one”..

Annars på Lugna Favoriter:
Tycker mest om: Say something, I am giving up on you
Är mest trött på: Sanna Nielsens mello-låt
Blir mest störd över: De totalt usla reklamjinglarna som går om och om igen
Blir mest glad över: De äkta och söta kärlekshälsningarna, framför allt de från unga killar till sina flickvänner

Dubbelavsnitt av Welcome to Sweden och därmed sista avsnittet har jag hunnit se, tycker den lilla serien var charmig & lagom avkopplande.. Funderade ett tag på att ta in på Fredriksborg en kväll och äta middag & titta på TV men det var fullt. Bra i och för sig, men varför tar jag aldrig in på Fredriksborg det bara måste jag ta och göra snart.

Tyvärr blev make up kursen i morgon inställd pga sjukdom så den är framflyttad så jag får fortsätta se ut som jag gör ett tag till.. Har å andra sidan inte brist på saker att göra så det kanske i och för sig passade rätt bra om man nu ska vara praktisk och tråkig.

I morgon kommer Teresa & Zenon, som jag inte skulle överleva utan, hit och hjälper mig att städa, stryka, bädda rent och allt annat. Så skönt att få den hjälpen. Ska åka iväg och handla lite i morgon, förnödenheter inget roligare än så. Men kanske skulle jag överväga en middag på Fredriksborg även om jag inte checkar in.. Vi får se vad som faller mig in..

image
Gillar boken jag började läsa igår. Verkar vara en väl uppbyggd story som inte är förutsägbar och det som är viktigt för mig när jag läser en bok är att jag lär känna karaktärerna om ni förstår vad jag menar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.