SOL!

image
Lyckades somna om och vaknade i ”utsatt” tid kl 08.00, och vaknade dessutom till ett spegelblankt vatten & SOL!
Hoppas hoppas att den är här för att stanna ett bra tag framöver. Glad oxå för att jag om drygt en timme ska åka till Fredriksborg, som idag kommer visa upp sig från sin bästa sida när solen skiner.. Så bra start på dagen och då ska jag ta och komma ihåg vad jag själv skrev igår; att göra det bästa av varje dag..

image
Inte ens Telia kan förstöra glädjen över solen. Det är verkligen absolut helt fel operatör att ha när man bor i Bullerbyn. Usel telefonmottagning och 3G fungerar när det har lust, typ sällan. Tur att jag har ett 3-abonnemang på min iPad och den spanska telefonen. När man sover ensam i ett hus i Bullerbyn känns det sådär att ha ett telefonabonnemang som fungerar lika pålitligt som SJ på vintern.

Träffade ”grannen” Styrbjörn i går, han är 82 år och pigg och vital värre. Han reser runt på olika resor över hela världen själv, går på Pride-festivalen och är helt tokig i porslin & kungligheter. Han trodde nog att jag mist förståndet när han såg min tatuering. Han ser & hör lite dåligt så utan förstoringsglaset trodde han att Pippi var en Indian. Men efter en stund kom han på att den faktiskt var riktigt fin, eller så kände han att han behövde vara lite artig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.